Reacties uitgeschakeld voor INTERVIEW: Andrea Croonenberghs over !QMS Medicosmetics

Andrea, bij de Vlamingen ben je een bekend figuur, maar ik vermoed dat niet alle Nederlanders weten wie je bent. Kan je kort even schetsen wie je bent en hoe je carrière tot nu toe verlopen is?

“Goh. Ik ben begonnen in het theater bij theatergezelschap Ivonne Lex, waarmee we toen ook heel vaak in Nederland gespeeld hebben. In ‘89 ben ik beginnen omroepen bij de Vlaamse zender VRT en dat doe ik nu nog steeds. In de loop der jaren heb ik ook meerdere rollen in tv-series gespeeld, waarvan die van Britt Michiels in Flikken en Anne Linders in Windkracht 10 voor de Nederlanders wellicht de bekendste zijn, en ik heb ook een gastrol in Flikken Maastricht gespeeld. Daarnaast heb ik veel gezongen en gepresenteerd.”

Waarmee ben je op dit ogenblik bezig?

“Ik ben nog steeds aan het omroepen. Momenteel ben ik ook aan het toeren met een muzikaal programma ‘Goed geconserveerd’, met oude Nederlandstalige nummers in jazzy arrangementen. Daar zitten ook veel Nederlandse nummers in, van o.a. Wim Sonneveld. In april-mei-juni ben ik vooral bezig met theater. Dan hernemen we de komedie ‘Thee met honing of met citroen?’ en speel ik een rolletje in het beroemde Hercule Poirot-verhaal ‘Murder on the Orient Express’ van Agatha Christie. Daar komt nog bij dat we een pand gekocht hebben boven onze huidige woning, waar we binnenkort een bed and breakfast gaan openen. Een druk programma dus.”

Ik ben heel tevreden over !QMS Medicosmetics en dat wil ik ook graag uitdragen.

Je bent sinds vorig jaar het gezicht van Peach Beautyhouse, waar de expertise van Eurotrade Cosmetics tot leven komt. Hoogopgeleide topspecialisten werken er met de topproducten van !QMS Medicosmetics en stippelen de voor jou beste behandeling uit. Peach Beautyhouse heeft momenteel twee vestigingen: 1 in Maasmechelen en 1 in Hasselt. Waarom heb je je naam verbonden met dit merk en wat houdt het juist in om er het gezicht van te zijn?

“Ik vond het heel fijn dat ze mij daarvoor gevraagd hebben. Peach Beautyhouse wordt nu vooral in Limburg gepromoot, maar de bedoeling is om het te laten groeien en de !QMS Medicosmetics-producten meer bekendheid te geven. In het Peach Beautyhouse krijg ik regelmatig een verzorging. Ik ben heel tevreden over de producten en dat wil ik ook graag uitdragen. Ik hoop dat er voor onze samenwerking en voor de bekendheid van de beautysalons en het merk !QMS nog heel wat uitbreiding in zit.”

Wat vind je van de !QMS Medicosmetics producten? Welk effect hebben ze op je huid?

“Ik gebruik de producten nu bijna een jaar en ben er heel tevreden over. Zoals bij de meeste crèmes moet je de producten een tijdje gebruiken om het resultaat te zien, maar ik heb er een super goed gevoel bij. Het vergt wat meer werk dan vroeger, het is uitgebreider qua reinigen en serums aanbrengen en zo verder, maar dat heb ik er wel voor over. En met mijn nieuwe voordeur vorig jaar kan ik het wel gebruiken… – lacht -.”

 

WENS JE KENNIS TE MAKEN MET !QMS MEDICOSMETICS?
Dat kan! Meld je hier aan voor jouw GRATIS HUIDANALYSE incl. kennismaking met onze !QMS producten!

 

Wat is jouw favoriete !QMS Medicosmetics-product en waarom?

“Mijn favoriet? Da’s moeilijk om te zeggen. Het is niet simpel om er 1 product uit te halen, want de producten moeten gecombineerd gebruikt worden, maar de Neck & More bijvoorbeeld, die je in de hals en in de decolleté aanbrengt, vind ik een heel aangenaam product, omdat het zo makkelijk uitsmeert. Ik heb altijd wel body lotion gebruikt, maar de Neck & More is voor die zone echt wel super aangenaam in het gebruik. Maar de producten die ik tot nu toe heb leren kennen, zijn eigenlijk allemaal super.”

Hoe belangrijk is een gezonde huid in jouw beroep?

“Ik denk dat dat voor iedereen belangrijk is. Je gezicht is het eerste dat mensen zien als je communiceert. Op elke leeftijd is een frisse, gezonde uitstraling belangrijk. Ik heb als kind veel acne gehad, vooral op mijn kin dan. Als puber zit je daar toch wel mee in, want dat oogt natuurlijk niet heel fris, dus ik ken het verschil wel. Misschien is het in onze job nog net iets belangrijker, omdat we met ons gezicht op tv komen, maar dat moet je ook weer nuanceren, want met make-up valt veel te verbergen. Ik vind het voor mezelf toch wel belangrijk om er dagdagelijks met zo min mogelijk make-up zo fris mogelijk uit te zien en een gezonde, stralende, goed doorbloede huid te hebben. Ik gebruik niet graag make-up. Trouwens, hoe ouder je wordt, hoe minder make-up je eigenlijk moet gebruiken. Bij een jonge huid valt een laag make-up niet zo op, maar bij een oudere huid waar hier en daar een rimpeltje zit en waarvan de poriën groter zijn, valt make-up veel harder op. Ik vind een gezonde huid heel belangrijk voor mezelf, maar ik denk dat geldt voor iedereen die zich goed verzorgt.”

Hoe houd jij je huid gezond?

“Ik denk dat producten smeren alleen niet genoeg is om je huid gezond te houden, voeding speelt ook een grote rol. Als je gezond eet, merk je dat aan je uitstraling en je lichaam. Ik ben daar wel mee bezig. Roken bijvoorbeeld heb ik heel lang geleden afgezworen. Mijn enige zonde is, denk ik, alcohol. Ik drink graag een glas, maar ik eet wel gezond. Ik eet weinig zetmeel en probeer wel veel groente en fruit te eten. Ik neem ook onder doktersbegeleiding wat supplementen. Ook snelle suikers en verzadigde vetten probeer ik te vermijden. Dat is een kwestie van gewoonte voor mij. Ik merk dat veel mensen toch niet goed weten wat gezonde voeding inhoudt. Je ziet mensen maar al te gemakkelijk koffiekoeken naar binnen werken (met én suiker én vet én zetmeel). Ik denk dat aan de algemene kennis over gezonde voeding nog veel werk is.”

Een goede raad voor iedereen denk ik. Bedankt om even tijd te maken voor dit interview en nog veel succes met alles wat je nog onderneemt!