Home PageOver ons

Over Ons

Peach Beautyhouse , uw gids voor Ă©chte huidverzorging

Welkom Bij Peach Beautyhouse

Welkom Bij Peach Beautyhouse

Bent u begaan met de verzorging van uw huid? Dan verdwaalt ook u allicht regelmatig in de jungle van producten en behandelingen die tot uw beschikking staan. De Peach Beautyhouse website toont u op overzichtelijke wijze de meest hoogwaardige verzorgingsproducten en –behandelingen, waarvan de effectiviteit intussen ruimschoots werd bewezen. De werking van onze producten en behandelingen bestaat bovendien niet uit het verbergen van huidproblemen of -veroudering, wel uit het herstellen van de huid en het behouden van die jeugdige, gezonde uitstraling waar we allen zo naar verlangen.

Uw huid perzikzacht maken is de missie van Peach Beautyhouse

Met Eurotrade Cosmetics verzorgen wij al meer dan 10 jaar opleidingen aan specialisten. Dag in, dag uit helpen wij hen om hun vakkennis inzake lichaamsverzorging naar het allerhoogste niveau te tillen. Via Peach Beautyhouse gaan we met dit verhaal nog een stapje verder en stellen we onze expertise niet langer enkel ter beschikking van de verzorger. Nee, ons team van hoogopgeleide topspecialisten staat nu ook tot uw dienst. Samen met u bekijken en beoordelen zij uw verwachtingen. Via grondige analyses wordt de huidige gezondheidstoestand van uw huid in kaart gebracht, waarna open en eerlijke adviezen worden geformuleerd over welke eindresultaten haalbaar in uw specifieke geval. De laatste stap is het bepalen van het juiste verzorgingstraject. Welke behandelingen zijn aangewezen en met welke frequentie? Welke verzorgingsproducten, zowel ter plaatse als bij u thuis, garanderen u het mooiste resultaat? Hoe kunnen wij u helpen uw huid terug zo zacht te maken als een perzik?

De doelstellingen van Peach Beautyhouse zijn zeer ambitieus, dat weten we. Daarom doen we ook enkel beroep op de beste middelen om deze waar te maken. De keuze voor !QMS Medicosmetics als productgamma mag dan ook niet verbazen. Niet alleen zijn deze verzorgingsproducten volledig natuurlijk, ze werden ook allen ontwikkeld met als doel uw huid gezond te maken en te houden. De enige juiste keuze dus om een topverzorging te kunnen garanderen. Ook op het vlak van behandelingen is enkel het beste goed genoeg. Daarom kan u er bij Peach Beauthouse van op aan dat al onze behandelingen het nieuwste van het nieuwste zijn. Op voorwaarde natuurlijk dat dit u ook het beste resultaat biedt.

Peach Beautyhouse verbindt zich ertoe u het beste verzorgingstraject te bieden, volledig afgestemd op uw lichaam en uw wensen. Met behulp van de beste producten en behandelingen zorgen onze specialisten er persoonlijk voor dat de beloofde huidverbetering en het gewenste anti-aging resultaat ook effectief bewaarheid wordt. Enkel zo kunnen wij u die jeugdige, stralende huid bieden waar u zo naar verlangt.

U wenst niet langer te wachten op die schitterende uitstraling waarnaar u reeds zolang op zoek bent? Contacteer ons dan nog vandaag voor die eerste afspraak.