Home PagePeach BodyCavitatie

Cavitatie

Cavitatie: de juiste weg naar het lichaam van uw dromen
U kent het verschijnsel waarschijnlijk zelf ook wel: hoe hard u ook dieet, hoe intensief u ook sport, op sommige plaatsen verdwijnen vetophopingen en cellulitis gewoon niet.

Heeft u al eens gespeeld met het idee een liposuctie te laten uitvoeren? Borg u die plannen even snel terug op toen u vernam wat de kostprijs of de risico’s van deze chirurgische ingreep zijn? Vreest u intussen dat er niets anders op zit dan zich bij de situatie neer te leggen, omdat u denkt dat er toch geen oplossing voor bestaat? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Dankzij de Medicell zijn we immers perfect in staat om probleemzones gericht aan te pakken. Deze cavitatiebehandeling, een combinatie van druk en geluidsgolven, laat ons toe om vetcellen zeer plaatselijk te vernietigen. Dankzij uitgebreide klinische studies is bovendien aangetoond dat de Medicell een 100% veilige werking biedt. U kan dus zorgeloos beginnen uitkijken naar het hebben van de lichaamscontouren waar ook u allicht reeds lange tijd van droomt.

Cavitatie? Medicell? Wat is dat nu precies allemaal?
Cavitatietherapie met behulp van de Medicell is geen afslankmethode, maar wel een manier van bodyshaping. De behandeling is specifiek bedoeld om vetophopingen en cellulitis te verwijderen op plaatsen waar deze via diëten of sporten bijna of helemaal niet verminderen. In deze probleemzones, waar onder andere de beruchte lovehandles een perfect voorbeeld van zijn, is de balans van de lipolitysche enzymen verstoord. Cavitatie laat nu toe de kern van het probleem aan te pakken.

Het handstuk van de Medicell produceert geluidsgolven van een hoge frequentie, die in het lichaam doordringen en microbubbels veroorzaken tussen de vetcellen. Deze vormen zich met een druk van 200 kg per cm² en imploderen vervolgens bij een druk van 600 kg per cm². Het gevolg is een zweepslageffect, die de wand van de vetcel doorbreekt. Het vrijgekomen vet wordt via de lymfe en de bloedbaan afgevoerd naar de nieren en de lever en verlaat tenslotte op natuurlijke wijze het lichaam.

De werking van de Medicell is 100% veilig en volkomen pijnloos. Na slechts enkele behandelingen, elk zo’n 15 tot 30 minuten lang, zal u reeds versteld staan van het resultaat.

U wil ook graag eindelijk de lichaamsvorm van uw dromen bekomen? U wil nu komaf maken met die vervelende vetophopingen of cellulitis? Wacht dan niet langer om kennis te maken met de wonderbaarlijke Medicell-behandelingen van Peach Beautyhouse.