Home PagePeach BodyIPL Ontharen

IPL Ontharen

Een blijvend glad resultaat dankzij IPL ontharing
Ontharing is ongetwijfeld één van de meest vervelende bezigheden. Des te meer omdat u meestal kort erna al terug de eerste stoppels voelt of ziet verschijnen. Dankzij de IPL-technologie hoeft u zich hierover niet langer zorgen te maken.

IPL ontharing, waarbij gebruik wordt gemaakt van een flitslamptechnologie, is immers van een permanente aard. Niet meer dan 8 eenvoudige behandelingen, telkens met een tussenperiode van 4 tot 8 weken, zijn er nodig om definitief van dat ongewenste lichaamshaar verlost te zijn. De intense lichtflitsen worden immers door de haren geabsorbeerd en beschadigen het haarzakje.

Toepassingsgebied van IPL ontharing
Elke IPL-behandeling bij Peach Beautyhouse start met een grondige analyse. Samen met u beoordelen we de kans dat het beoogde resultaat kan worden gerealiseerd. Ook voor IPL geldt tenslotte de algemene regel van het ontharen: de effectiviteit van de behandeling neemt toe, naarmate het haar donkerder is van kleur. Bovendien heeft ook de huidskleur een impact op het resultaat, gezien een donkere huid meer pigment bevat dan een lichte.

Hoe fantastisch de techniek van het ontharen door middel van IPL ook mag zijn, de behandeling is dus niet voor iedereen toepasbaar. Zo komen lichtblonde, rode, grijze en witte haartypes niet in aanmerking voor ontharing via IPL. Huidtypes met meer pigmentatie vormen echter geen enkel probleem, gezien we gebruik maken van computergestuurde IPL.

U wil graag te weten komen of u het geschikte type haar en huid heeft voor een IPL-behandeling? U wil graag af van die vervelende, regelmatig terugkerende handeling van het ontharen? Maak dan snel die eerste afspraak bij Peach Beautyhouse, uw professionele IPL-partner.