Home PagePeach BodyMicro-Dermabrasie

Micro-Dermabrasie

Microdermambrasie, de revolutionaire peeling
Dat een goede peeling een uiterst deugdzame werking heeft, daarvan hoeven we u allicht niet meer te overtuigen. Naarmate de jaren verstrijken, vertraagt tenslotte de natuurlijke afvoer van dode huidcellen. Hierdoor gaat de huid er, onder andere, dof en verouderd uitzien.

De voordelen van een kwalitatieve verwijdering van dode huidcellen zijn echter talrijk:

  • De huid krijgt terug een jonge, gezonde uitstraling
  • Huidvlekjes vervagen door de afname van hyperpigmentatie
  • Fijne rimpels worden minder uitgesproken
  • Littekenweefsel vermindert

De nieuwste en momenteel meest populaire methode om deze effecten te bereiken is de microdermabrasie.

Microdermabrasie in het kort
De microdermabrasie behandeling van MegaPeel is een mechanische peeling die het op heel wat vlakken beter doet dan zijn conventionele tegenhangers, de laser- en chemische peelings. De combinatie van vacu├╝mtechnologie en aluminiumoxide kristallen resulteert in een natuurlijke, intensieve en effectieve behandeling van de huid. Op de gewenste plaatsen worden dunne laagjes huid gelijkmatig verwijderd. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd, waardoor de huid terug gaat stralen.

Het prachtige resultaat is echter niet het enige punt waarop microdermabrasie het beter doet dan zijn traditionele tegenhangers. De gebruikte techniek laat immers toe om heel wat preciezer te werken en is bovendien heel wat minder pijnlijk. Verdovingen, volledig of plaatselijk, zijn dan ook absoluut overbodig.

Wist u trouwens dat de MegaPeel microdermabrasie behandeling bij elk huidtype en elke huidskleur kan worden toegepast?

U wilt graag een huid die er niet alleen stralend uitziet, maar ook gezond aanvoelt? Contacteer Peach Beautyhouse en laat ons u verbazen met een verbluffend resultaat.