Home PagePeach TreatmentsMeet & Treat

Meet & Treat

Leer uw huid kennen en verzorgen dankzij onze professionele Meet & Treat huidanalyse
Een gezonde, verzorgde huid is de basis van elk stralend voorkomen. Met het verstrijken van de jaren lijkt het echter almaar moeilijker te worden om de ouderdomsverschijnselen tegen te gaan.

Hoe gezond u ook leeft, welke moeite u zich ook getroost, de veroudering van de huid lijkt soms een onvermijdbaar gegeven. Rimpeltjes, kraaienpootjes, pigmentvlekjes en zelfs huidverslapping duiken elk jaar meer en meer op. Toch is het perfect mogelijk een optimale conditie van de huid te behouden.

Peach Beautyhouse laat u terug stralen en toont bovendien hoe u dit resultaat probleemloos kan behouden. Na een professionele huidanalyse krijgt u een uitgebreid advies over de beste verzorging voor uw huidtype. Wij leren u welke producten en behandelingen essentieel zijn voor een optimale huidconditie. Een absolute must, want uiteindelijk hebben we allemaal slechts 1 huid.

Wilt u ook graag terug dat stralende voorkomen? Kijkt u ernaar uit om die kruipende tekenen van veroudering lik op stuk te geven? Onze ProSkin Estheticians helpen u graag op weg.

Reserveer nu!